Je wilt het maximale uit je trainingen halen, optimaal voorbereid zijn voor jouw toertocht, evenement of wedstrijd. Je wilt balans in jouw privéleven, werk en sport en voldoende energie hebben voor de belangrijke dingen in het leven. Je wilt meer plezier hebben in de dingen die je doet. Dat kan!

Dat vraagt om een goed plan, een doel en tussendoelen. Een weg om jouw doel te bereiken waarbij je die balans in je leven bereikt. Effectief, doelgericht en slim trainen doe je aan de hand van een doordacht schema, een plan dat jou helpt om je doel te bereiken.

Coaching
De coaching bestaat uit een intake, een trainingsplan en begeleidende gesprekken, fysiek, telefonisch of per mail.
Door de intake krijg ik een beeld van jouw wensen en mogelijkheden. Op basis daarvan schrijf ik een trainingsschema op maat! Je vindt jouw trainingen in Todays Plan. Na jouw training wordt de training die je hebt gedaan in Todays Plan gezet, zodra je je daarvoor hebt aangemeld.
Deze worden geanalyseerd en door mij gebruikt om de nieuwe trainingen vorm te geven. De trainingen doe je geheel zelf, zonder fysieke begeleiding. We hebben regelmatig contact om het traject samen te bespreken.

Trainen
Natuurlijk kun je er voor kiezen om wel begeleid te trainen. Dat kan in een groep of individueel.
Een complete voorbereiding op een evenement, toertocht of wedstrijd bestaat uit Conditie trainingen, Mentale trainingen en Techniek trainingen.

Conditie Trainingen
De basis voor het vergroten van jouw uithoudingsvermogen, langere tochten kunnen rijden of tochten in een kortere tijd kunnen volbrengen. Geheel gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in de sport en geschreven op jouw persoon. De weg om meer te halen uit jouw fysieke mogelijkheden!

Mentale Trainingen
Fietsen is altijd leuk en daarin is het soms afzien. Je kunt leren om af te zien, stapsgewijs te leren om gedachten en overtuigingen in lijn te brengen met jouw doelen.

Techniek Trainingen
Tijdens de techniektrainingen leer je je fiets nog beter beheersen. In een groep of individueel leer je de finesses van het fietsen, remmen, sturen en balans zijn enkele onderwerpen die aan bod komen. Het effect is dat je met meer plezier, effectiever en veiliger fietst.

Schrijf je in!