Surplace

Bewust fietsen helpt om meer plezier te hebben tijdens het fietsen. En ook om je prestatie te verbeteren en je doelen te bereiken.

Mindful-fietsen is fietsen met volle aandacht bij het fietsen. Je beleeft het fietsen daardoor meer, voelt meer wat je aan het doen bent en alle handelingen gaan gemakkelijker. Daardoor rijd je veiliger over de steeds drukker wordende wegen.

Het heeft verder een positief effect op je mentale conditie. En je mentale conditie heeft een grote invloed op je prestaties in de sport en daarbuiten. Focus, wilskracht, doorzettingsvermogen, flexibiliteit, realisme en sportiviteit leveren allemaal een bijdrage in trainingen en wedstrijden. Wil je weten wat voor jou het verschil kan maken? 

Tijdens de trainingen leer je bewust te zijn van wat je doet, hoe je het doet en welke processen in jou een rol spelen tijdens je activiteit!

Een training in je doelen bereiken, met alles wat daar van invloed op kan zijn! Of dat nou technisch beter fietsen is, of een nog grotere afstand kunnen afleggen. Jij kiest je doel en de rest ervaar je gaandeweg!