TodaysPlan is een prachtig programma om de data van je sportieve inspanning te registreren, analyseren en daar trainingen op te schrijven!

De mogelijkheden van Today’s Plan op een rijtje:

  1. Het vermogensdashboard is extreem overzichtelijk. In iedere training is een perfect overzicht te vinden van de vermogenscurve en deze is meteen te vergelijken met trainingen van de afgelopen 6 weken tot 12 maanden, maar ook met andere trainingen die op dezelfde dag zijn uitgevoerd. Uniek is de presentatie van het vermogensverval tussen de piekwaarde en het gemiddelde over 30 seconden.
  2. Todays Plan vraagt na iedere training om in te vullen hoe de subjectieve beleving van de training was. In Today’s Plan is dit heel nadrukkelijker aanwezig en zeer goed analyseerbaar. De subjectieve data is heel belangrijk om mee te nemen in de trainingsbegeleiding, omdat een vermogensmeter niks vertelt over de hoeveelheid stress op het werk of de motivatie. In de wetenschap is er veel support dat juist dit soort informatie de resultaten flink kan verbeteren.
  3. Today’s Plan maakt het mogelijk om een opgegeven interval training meteen naar de Garmin te downloaden of zelfs naar Zwift. Het is dus niet meer nodig om een trainingsopdracht te onthouden, dat vertelt de fietscomputer voortaan.
  4. Performance Index. Today’s Plan analyseert op basis van de trainingen en data welke gebieden het best ontwikkeld zijn door de tijd heen. Is de lange sprint nu het unieke wapen of juist het FTP vermogen? Today’s Plan maakt dit inzichtelijk.
  5. Slimme alerts. Today’s Plan maakt tevens melding wanneer hartslagdata lijkt af te wijken van het normale gemiddelde of wanneer de batterij van de vermogensmeter bijna leeg is. Ook waarschuwt Today’s Plan voor lage subjectieve scores. Dit alles zorgt dat er gehandeld kan worden, voordat de batterij van de vermogensmeter of de batterij van de renner in kwestie echt leeg is.